Следва

Истории от живота: чувството след аборт

Кралица Летисия - красива в розовото на Michael Kors

Много млада, много свежа и много грациозна, в отлична физическа форма, изглежда кралицата на Испания - Летисия на тези кадри, приятна, плакнеща окото поредица от снощното мероприятие, организирано от Нейно величество и Крал Филип в чест на плувкинята Она Карбонел.

Celebrities преди 4 години

46-годишната представителка на испанското кралско семейство сияе в перфектно скроената бледо розова рокля на Майкъл Корс /виждаме по-надолу как съвсем същата, но в синичко, си има и Мелания/ и високи обувки с чудесна кройка от Магрит.

Летисия обича да носи демократични облекла, в думата по-традиция вече влагаме смисъл на достъпни, дори масови, както и да повтаря дрехите, които носи, без задължително да са минали гигантски периоди от време от една публична поява до друга. Същата елегантна рокля кралицата носеше на официално посещение в Белия дом миналата година.

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано