Следва

Хайди Клум в сватбен ден номер 3 и първи снимки от венчавката на о. Капри

WIN IT! No jeans, white shirt...

Walked into the room you know you made my eyes burn

All About Life преди 4 години

Като споделена в Какво носи Редакцията, визията (частично) отива право при две от вас - участвалите в GIVEAWAY-я в Инстаграм профила ни.

Играем за крос-боди чантата и бялата риза (стандартен М размер), а условията са easy AF: следвате Инстаграм профила на @viewsofia, харесвате снимката с публикацията и коментирате с името на приятелка/приятелки + за кой от двата елемента играете. За по-голям успех съветваме и да споделите поста на стори! Подсказка от нас: самите вие можете да участвате само за един от двата обекта на желание/обожание, но пък някоя услужлива дружка може да играе за другия вместо вас! Играем от днес (5-ти август) до сряда (7-ми август). Успех!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 13 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.