Следва

ТенденцииТЕ Есен/Зима 2019-та: Какво ни очаква

How to NOT Lose a Guy in 10 Days, а да си направиш гердан от дръжка на чанта

Мъничко "златничко", с възел по средата. Що е то?

All fashion преди 4 години

Дали е от лятото, от горещината, или просто въпрос на услужливо въображение, провокирани изцяло от потребността златен накит да обвие нежно шията ни, ето, че фантазията достига нови висоти! За да подсилим креативността си, за опорна точка вземаме така важната за XXI-ви век ресайкъл умисъл.



Независимо че можем да се сдобием с готин "златен" аксесоар от всички намаления в онлайн магазините, включително редовните заподозрени H&M и ZARA за наистина без пари, решаваме да действаме смело и да направим от нищо - нещо.

Подобно на хилядите "туториали" в Инстаграм, Фейсбук и YouTube за това как да си направим пола от тениска или саксия от пластмасова бутилка, вземаме скъсана дръжка от чанта и я превръщаме в нежен и неповторим аксесоар за шията. 

Et voilà! Бързо, лесно и с едно превъртане на синджира се сдобиваме с оригинално бижу, което, освен че никой друг няма да има, също и завърта глави на до 360 градуса - как, защо, какво, марка, ТЯ НАИСТИНА ЛИ? Е, вече знаете!



Разбира се, подобни интерпретации могат да се правят с най-различни "дръжки" от чанти или всякакви подръчни материали. Оставаме отвроени към нови предложения и лични преживявания от подобен тип - в коментарите долу>>>

More All fashion