Следва

19х2 сестри, 19х2 модни икони: Кои са най-стилните сестрински двойки на всички времена?

Start Shopping NOW: Epic Sale This Way

Новината за гигантското намаление в един от любимите ни онлайн аутлети The Outnet, не крием, искрено ни развълнува.

Shopping преди 4 години

До такава степен чак, че решихме да посветим цял един ден в средата на седмицата на пазаруването на дизайнерски находки с намаление от -65% до -85%.

С неприкрито удоволствие разглеждаме всичките 91 страници с безсрамно намалени продукти, за да направим своята селекция от точно 30 избраници, достойни да уважат нашите, а и вашите гардероби. Пазаруваме прекрасно скроени сака и панталони с много висока талия, джинси от най-добрите брандове на пазара, женствени топове от сатен и коприна, както и рокли - много и от всякакъв вид - мини, миди или макси, в ежедневна или парти естетика, в цветно райе или сребърно ламе.


Рокля Iris&Ink от 274лв. на 96лв.

Всичко най-добро и с нечувано намаление, в галерията горе>>>

Предимно цветният ни подбор пък идва със своите специфични изисквания по отношение на грижа, и то по-добрата такава. За да ги запазим красиви и в най-добър вид за по-дълго време на помощ идва Perwoll в нова лимитирана серия Renew Advanced Effect и специална Fibrex-Tech технология, която върши най-трудното вместо нас - формулата подсилва влакната и увеличава яркостта на цветовете, а в резултат дрехите ни, независимо дали нови или вече обичани в дълъг период от време, изглеждат в най-добрия си вид.

Няма нужда винаги да е ново! #RethinkFashion

More Shopping