Следва

Г като Гаф: Многото модни недомислици от червения килим на MTV наградите

Ваканцията на известните: Дейвид и Виктория Бекъм - 20 години брак, но все така влюбени

След семейната италианска афера на сем. Бекъм, англичаните с американски паспорти се местят на яхтата на Елтън Джон и всички дружно плават из водите на Франция

Celebrities преди 4 години

Къде другаде да летуват Бекъмови, ако не на яхта, и с кого другиго, ако не с Елтън Джон. Палубната забава на звездната компания от общо десетима - Дейвид, Виктория, Бруклин, Ромео, Круз, госпожица Харпър, Елтън, неговия Дейвид и двете им момчета Закари и Елайджа - не остава неотразена от папараците. Мрежата е залята с мили семейни кадри на игри, гмуркания и въобще щастие.


20 години любов: Да се обичате още по толкова, Дейвид и Вики!


От това, което виждаме, всичко е както си му е редът - Виктория е повече от стилна, децата се забавляват, Елтън е шармантен, Дейвид и Дейвид се усмихват, храната изглежда чудесно, слънце пече - е, много е добре!


Вики Бекъм и Рики Мартин - най-пияни на сватбата на Ева Лонгория?


More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.