Следва

Главният дизайнер на iPhone напуска Apple

Хората говорят: Редно ли е Дейвид да целува Харпър така?

daddy's little girl...

Celebrities преди 5 години

44-годишният Дейвид Бекъм многократно се е сблъсквал с атаките на недоброжелатели за публичните целувки със седемгодишната си дъщеря Харпър. Но екс футболистът очевидно не вижда нищо лошо в тази проява на нежност и продължава да целува дъщерята пред всички. Така вчера бившият играч на Англия отново принуди обществеността да поспори на същата тема.

Дейвид и Харпър присъстваха на мача за Световната купа при жените между Англия и Норвегия, който се проведе във френския град Хавър. Фотографите, разбира се, моментално забелязаха Бекъм сред гостите и така успяха да уловят момент на целувката между спортиста и дъщеря му.


За изненада, този път повечето потребители из интернет подкрепиха Бекъм и не само не го осъдиха, но напротив, одобриха милия родителски жест.

"Той много обича дъщеря си! Вярвам, че е нужно повече мъже да бъдат толкова нежни с децата си", "Аз съм на 68 години и все още целувам дъщеря си по устните. Не виждам никакъв проблем в това" и "Каква прекрасна, чиста, сладка целувка с дъщеря! Няма нищо по-хубаво и красиво от любовта на родителите към децата им", са само част от коментарите на хората.

Като всяка "монета" и тази има две страни: През погледа на Бекъм едва ли подобна целувка изглежда притеснителна или предизвикателна, през този, обаче, на околните подобен жест винаги е носил доза дискомфорт и последващо обсъждане.

Замислете се, и ние го правим: като родители целуваме децата си по устата и дори не се замисляме, че подобен мил жест може да изглежда малко странно, а като странични наблюдатели винаги изпитваме лек проблем с изразяването на родителската обич по този начин.


Самият Бекъм неведнъж е споделял, че се държи така с всичките си деца, освен с най-големия си син - 19-годишният Бруклин.

"Може да е объркващо за другите и да изглежда малко странно, но съм много привързан към децата си. Така сме възпитани и аз, и Виктория, ето защо се държим по този начин и с наследниците си", признава Дейвид.

А ние питаме: Притеснява ли ви целувката му с Харпър или няма нищо лошо в този жест на обич? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Притеснява ли ви целувката на Харпър и Дейвид?

More Celebrities