Следва

Прясно рязговорихме за вас: Башмайсторите Гошо, Коцето и Пепи

Меган и ризата й, която, веднъж показана на US Open, се разпродаде за минути

Вероятно защото, освен видяна на сладката малка Меган, струва и поносимите 107 евро...

Celebrities преди 4 години

Меган Маркъл, Херцогиня на Съсекс, бе главна атракция на женския финал на US Open между Серина Уилямс и Бианка Андреску в събота миналата седмица. Приятно пухкава след скорошното раждане, съпреживяваща събитията на корта като истински емоционирано дете и определено ЗА своята приятелка Серина, 38-годишната най-нова кралска снаха носеше за събитието риза-рокля в каубойски стил, произведена от американския бранд J.Crew.

Всички бройки от изделието, от всички магазини на марката, вкл. онлайн са се разпродали в рамките на минути след излъчените кадри от цитирания драматичен тенис мач, спечелен от 19-годишната канадка Андреску в два сета.

Мнозина изкритикуваха младата мама Меган, че се подвизава в Ню Йорк, вместо да се грижи за 4-месечния Арчи. Въпросът, често изричан беше: защо не си е в Англия, е обикаля по светски спортни събития, щом има пеленаче у дома.

More Celebrities

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 1 ден

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.