Следва

My Style: Камелия М. за леопардовите обувки и модерната класика в гардероба

#FrontRowVibes Емили Ратайковски, Наоми Кембъл, Мария Шарапова - на първи ред в модата и живота

FASHION WEEK MADNESS

All fashion преди 4 години

"Don't be afraid to sit in the front row of your life."

С финалните дефилета от вчера на Chanel, Miu Miu и Louis Vuitton, отбелязваме и официалния финал на Голямата Четворка - основните локации, измежду които модния месец се позиционира - Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, всеки със своите забележителности и особености по отношение на дизайн, стилистика и възприятие.

Наред с отразяването на дефилетата, с които сме се заели много отговорно, не пропускаме и другите важни детайли, които правят модния месец толкова специален. Стрийт стайл попаденията почетно се нареждат сред изброените, бюти хрумките също, както и българските участия на големите подиуми, които ревностно следим. Важните за индустрията персони пък, наред с винаги поканените знаменитости, заслужават отделен любопитен поглед, с който да се запознаем кой какво е облякъл и къде.

От Никол Кидман и Джулиан Мур до Анна Уинтур и Едуард Енинфул, най-интересните появи от първи ред, разглеждаме в галерията горе>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.