Следва

My Style: Камелия М. за леопардовите обувки и модерната класика в гардероба

#FrontRowVibes Емили Ратайковски, Наоми Кембъл, Мария Шарапова - на първи ред в модата и живота

FASHION WEEK MADNESS

All fashion преди 4 години

"Don't be afraid to sit in the front row of your life."

С финалните дефилета от вчера на Chanel, Miu Miu и Louis Vuitton, отбелязваме и официалния финал на Голямата Четворка - основните локации, измежду които модния месец се позиционира - Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, всеки със своите забележителности и особености по отношение на дизайн, стилистика и възприятие.

Наред с отразяването на дефилетата, с които сме се заели много отговорно, не пропускаме и другите важни детайли, които правят модния месец толкова специален. Стрийт стайл попаденията почетно се нареждат сред изброените, бюти хрумките също, както и българските участия на големите подиуми, които ревностно следим. Важните за индустрията персони пък, наред с винаги поканените знаменитости, заслужават отделен любопитен поглед, с който да се запознаем кой какво е облякъл и къде.

От Никол Кидман и Джулиан Мур до Анна Уинтур и Едуард Енинфул, най-интересните появи от първи ред, разглеждаме в галерията горе>>>

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 10 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 10 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.