Следва

Да срещнеш Audrina на Isabel Marant

ЧРД, Бела Хадид! 23 светкавични години до върха

Честити 23, bella Bella!

All fashion преди 4 години

Много щастие и здраве желаем на Бела, топ-моделът, без който няма ревю, няма колекция, няма събитие, няма случване на модния небосклон.

Едва на 23 от днес, в последните четири години госпожица Хадид буквално подчини на себе си и своя професионален стандарт модната и бюти индустрия.

Не знаем дали красивата Бела ще си вземе някой ден почивка, за да отпразнува в релакс празника си. Предвид натоварения й график можем само да допуснем колко време й остава за частен живот, още повече, че сме я чели да казва в интервю буквално: "Не мога да се размотавам по партита и купони, при положение, че искам да дам максимума в работата си. В момента това е всичко, което ме интересува".

Бела Хадид, в резултат може би и на цитираната нагласа, днес е един от най-богатите професионални модели в света, който отлично знае как се прави този бизнес, с 26 милиона последователи и доход от около 7 милиона долара на година. Нейните "първи страници" (много подобни на експанзията на Кейт Мос през 2000-те) са невероятно число: с рекорд от 32 корици през 2017-та, средно 30 ревюта на сезон и резервирано място в каста на Victoria's Secret, плюс 27 топ рекламни кампании за една календарна година, сред които за гигантите Dior, Bulgari, Versace, Fendi, Max Mara, Moschino, Tag Heuer, Calvin Klein, Nike, тя е примерът за "топ модел на деня" /с уточнението за близката й конкуренция с, според Forbes, приятелката й Кендъл Дженър с 22 милиона приходи и по-голямата й сестра Джиджи с 9 милиона/.

Честит рожден ден, Бела!

More All fashion