"Въх, уби мъ!" Ицо Хазарта има хора навсякъде

Хазарта и Homelesz имат човек и тука, имат човек и там...

Поредното парче от "Неправилния рап" на Ицо Хазарта идва в присъщата духовита форма на поднасяне - и като текст, и като изпълнение, и като заснемане. Социалната лирика не се е отслабила с нито процент от последния път, даже, с оглед на тепърва предстоящите събитийни случвания на политическия живот в родината, силата й само се засилва!

Изграденият събирателен образ на "човек" в която и да е служба и институция на съвременен език се превежда като "човек, който ще свърши работа/ ще свърши каквото трябва/ е готов да удари едно рамо". Физиономиите, чрез които е представен този "човек", облеклото, маниерите, куфарчетата, веждите дори, са като извадени от собствената ни криворазбрана цивилизация и пренесени във видеото, за да довършат образа на "човека в..." така, че хем да знаем точно за кого става дума, хем да прилича на толкова други от този тип, че да не сме съвсем сигурни.

Сюжетното действие се развива в процес на обезпаразитяване, видян като единствен изход от ситуацията. Ами, "уби нъ", Ицо! 

Той е известен рападжия, все пак...

Имам човек във НАП
и ми дреме на гъза,
имам човек във КАТ
и повече нема да хода да се реда.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.