Следва

Sofia Street Style: Крис и емоционалната й чанта

È pronto! София Лорен за GCDS x Barilla

GCDS, като модния бранд, и Barilla, като най-известната марка хранителни продукти в Италия, се рекламират екипно... със София Лорен

All fashion преди 4 години

Със само един символ не може да се опише Италия, вижте, с два е друго нещо - невероятната мода и изключителната кухня.

В изкусителна проява на италианско съвършенство си партнират модният бранд GCDS и производителят на хранителни продутки Barilla - резултатът е дизайнерска гощавка.

Рекламната кампания е озаглавена Dinner's Ready / "Вечерята е сервирана", а за главно действащо лице има третия знаков символ на Италия - София Лорен. В ролята на домакиня, Лорен посреща тайфа приятели, сред които Никита Драгън (трансджендър YouTube сензация) и драг кралицата Вайълет Чачки, за да им сервира новата Barilla х GCDS.

Вечерното парти, сцена на преувеличена 60-тарска стилистика, включва изобилие от фуксии; цветето, според креативния директор на кампанията Джулиано Калца, комуникира на сетивно ниво основното послание: всички са добре дошли на масата!

"Винтидж усещането във видеоклипа идва от основното ми вдъхновение - работата на Хичкок", казва режисьорът - Надя Лий Коен (помните ли, че Джорджи Хаят специално предупреди да я следим изкъсо?).

È pronto!

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 18 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...