Следва

Г като Гаф: Аферата Fendi/Ники Минаж

Ода за джинсите - 50 модела от 40 до 285 лева. Start Shopping NOW!

Добрият чифт джинси е един от най-лесните начини да подновим и обогатим вече съществуващите си гардероби, независимо от сезона.

Shopping преди 4 години

Намирането на един такъв чифт обаче често се оказва предизвикателство. Факторите са много - пазаруваме основно онлайн, т.е. често трябва да гадаем как точно ще стои избраният модел; разминаване с очакванията за качеството на денима, размерите невинаги отговарят на посочените параметри, а оттам идват други проблеми от естеството на скини джинси, които не са достатъчно скини, скъсен модел, който всъщност се оказва прекалено дълъг, джинси с висока талия - прекалено тесни в горната част и прекалено свободни около бедрата и т.н.

Годините опит в онлайн пазаруването обаче казват своята дума, затова смеем да твърдим, че разпознаването на добър деним дори от разстояние, не е проблем за нас. Поради тази причина, а и не само, признаваме, обичаме да пазаруваме, днес се впускаме задълбочено по темата, търсейки и селектирайки най-добрите дизайни от достъпните хай стрийт брандове, чиито цени, след бърза справка с галерията горе>>>, варират между 40лв. и 285лв. Критериите, които налагаме не са никак малко - на първо място, разбира се, плътност и качество на денима; кройка - от всяка актуална за сезона по поне няколко примера; нюанси - светъл, класически, тъмен, черен и дори екрю и цветен; височина на талията - средна и дълбока, според нуждите на отделните фигури.


След внимателното разглеждане на всичките 50 дизайна, старателно побрани в галерията, редно е да поговорим и за грижата, полагаща се на любимия чифт джинси, за да го запазим в най-добър вид задълго. Изработен основно от памук и по-рядко с много малки количества примеси от полиестер или еластан, денимът не спада към капризните материи, но изисква специално внимание, особено ако желаем да съхраним конкретиката на цвета и формата без отпускане. Perwoll например в новата си лимитирана серия Renew Advanced Effect и Fibrex-Tech технология подсилва влакната на тъканите още след няколко пранета, за да увеличи техния живот максимално, идвайки в три различни формули, съответно за цветни, черни или бели материи.

#RethinkFashion
 

More Shopping