Следва

Чао, чао, безумен Инстаграм филтър, ще ни липсваш

Безупречна Летисия Каста, 41, за Madame Figaro

Топмоделът с нова сесия за списанието

Celebrities преди 4 години

Отдавна не сме чували (и споменавали поради тази причина) името на 41-годишната Летисия Каста да се забърква я в моден проект, я в някоя социална кауза... че дори в скандал. Днес е щастлив ден! Моделът и актриса разхвърля "дрехи и задръжки" за френското издание Madame Figaro.

В илюстриран с радващ окото брой кадри разговор, топмоделът откровеничи за семейството, изкуството, феминизма и възрастта, като основен фокус е колекцията-колаборация с IKKS - Letitia.

Ето какво разказва Каста:

За възрастта
"Нямам проблем с това да изрека на глас, че съм на 41. Притеснението ми за шоубизнеса е, че толкова циклим върху тези цифри. Важно е кои сме и как се чувстваме. Защо трябва да оценяваме жените по възраст? СПРЕТЕ! Това не е правилно. Чувствам се много комфортно "в годините си".

Никой не пита мъжете например, как се чувстват на 40. Тях не оценяваме по ЕГН-то."

За феминизма
"Живеем в епоха на ужасно пуританство... Постоянно ни съдят - като на съдебен процес. Постоянно се опитват да ни вкарат в някакъв шаблон. Но в живота съществуват много нюанси. Темата за сексуалността и стереотипите е важна. Много."

За семейството и децата
"Разговарям много открито с децата си. За да може утре - или когато се влюбят, да погледнат любовта право в очите, не да се чудят как да се справят с чувствата си. Това е най-прекрасното нещо, на което можем да научим децата си. Да бъдем искрени. Децата ми говорят честно с мен и аз им отвръщам със същото."

За изкуството
"Списъкът с артисти, които ме вдъхновяват, е безкраен... Възхищавам се на работата на Prune Nourry, френска художничка, която работи с Центъра по изкуствата в Бруклин в момента. Създава зашеметяващи скулптури, пърформанси и късометражни филми. Изкуството има терапевтичен ефект върху мен."

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 1 ден

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 3 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.