Следва

Уличният стил на звездите: Дженифър Анистън ала бизнес

"Аз имам две дъщери": синът на Чарлийз Терон пак в рокля

Абсолютният непукизъм на Чарлийз Терон в качеството й на майка на сина й Джексън, що се касае до непрестанните брожения на социума, че детето е момче, пък се облича като момиче, искрено ни радва.

Celebrities преди 4 години

44-годишната красавица и носител на Оскар, холивудското бижу Терон, не обръща никакво внимание на гражданите, скандализирани от факта, че родителят позволява на детето да се облича както си пожелае, както и да се самоопределя като девойка, независимо че съгласно акта за раждане е от мъжки пол.

Както се казва, детето е случило на майка. Защото, какво би могла да направи Чарлийз, ако синът й предпочита, каквато видимо е фактологичната истина, да носи поли, рокли и прочее момичешки неща вместо панталони. Преди няколко дни го видяхме да палува в розов цял бански, а сега наред е порция кадри, в които виждаме актрисата и сина й на паркинг в Лос Анджелис.

Съдейки по дрехите на Джексън, майка му го изпраща на училище. Детето носи червена поло-тениска, карирана рокля, прилична на школска униформа, маратонки Adidas и бяла раница. Косата е дълга и украсена с черна ластична диадема.

Самата Терон, която обожава да джитка в обикновените си дни в спортни ансамбли, носи черен клин, двуслоен топ и маратонки New Balance.

Отбелязваме, че западните медии в болшинството си вече наричат Джексън дъщерята на Терон. Самата актриса неколкократно потвърди, че възпитава две дъщери /освен Джексън, осиновен през 2012-та от ЮАР, актрисата се грижи и за Августа, осиновена през 2015-та в САЩ/. Чарлийз откровено разказва и за момента, в който Джексън, тогава на три години, се приближил до нея и й казал, че не е момче.

"Имам две прекрасни дъщери, които ще отгледам като всеки нормален родител. Те са се родили такива, каквито са, и сами ще решат какви да бъдат. Моето задължение в този случай е само да ги обичам и да следя за това, всичко около тях да е възможно най-добро", обясни Терон.

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 2 дни

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго...