Жената, на 70, с най-много татуировки в света, и мъжът й

Жената, на 70, с най-много татуировки в света, и мъжът й

Подчиняваме тази поредица кадри на отдавнашната ни много любима рубрика Мъже в черно, защото си заслужава да се види докъде води Страстта.

Двамата са жители на Флорида и на практика нямат "чисто" място по телата си.

Още през 2015 година Шарлът Гутенберг попада в Книгата на рекордите Гинес като най-татуираната жена в света. Дамата носи същата титла и в последните няколко последователни години, като в това време количеството на изображенията по тялото й непрекъснато расте. В момента над 98 процента от тялото й са покрити с рисунки. "Чисти" са все още част от лицето, мястото под шията и пръстите й.

Любопитно е, че Страстта, с голямо С, по татуировките, обхваща Шарлът на доста зрели години. Първото тату американката си прави след 50. Случва се след смъртта на първия й съпруг, който приживе е абсолютно против рисуването по тялото. С втория си съпруг - Чарлз Хелмке - се запознава в тату-салон през 2006 година: докато чака да започнат да я татуират за първи път в живота й, тя моли Чарлз да я подържи за ръката, за да се успокои. Двамата не се разделят повече. Хелмке също е в Книгата на рекордите предвид 97% изрисувана площ на тялото си. Разликата между него и любимата, освен в единия процент наситеност, е и във факта, че той е започнал по-раничко - на 18.

И двамата обичат да участват в съвместни проекти, обикновено обвързани с демонстрирането на минимум дрехи и максимум кожа. Друга особеност на съпрузите е любовта им към черепите. Чарлз има точно 376 черепа на тялото си, а Шарлът - 216. Статистиката е странно нещо, да си броиш черепите... но какво пък, цифрите впечатляват.

Забавната фамилия е силно социално активна - споделят в мрежите всяко видео от поредно посещение в студио за татуировки, споделят десетки снимки от срещи с фенове. "Добре дошли на страницата, която представлява хроника на татуираните ни приключения... Искаме да ни приемете като татуирани и променени хора", пишат двамата в Инстаграм.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.