Следва

Овържи ме в коприна

Start Shopping NOW: мъжките дрехи са новите женски!

Не знаем дали сте забелязали, или не, но в голям процент от случаите едни и същи елементи като тишърт или мерино пуловер струват повече в дамския департамент, отколкото в мъжкия.

Shopping преди 4 години

На нас често ни прави впечатление, затова редовно "преравяме" мъжките секции на познатите модни локации в търсене на точно подобни базови елементи, на които всеки гардероб се крепи - плетива, семпли тишърти от хубава материя и добра кройка, деним яке, бомбър и какво ли още не. Освен фактора с цената, който изобщо не е за подценяване, мъжките дизайни привличат и със своята опростеност на вида, която в повечето случаи допринася за по-модерното звучене на дрехата. Щампите по тишъртите рядко са дразнещо тъпи, апликациите от камъни и мъниста са забранени, а деколтето не варира в повече от два силуета. Блейзърите пък, без каквото и да е усилие от наша страна, добиват така желания за момента оувърсайзд вид, благодарение на по-големия размер, а ефектът завидно се доближава до дизайните, които големите модни къщи промотират за сезона.

Затова и шопинг селекцията днес се подчинява на темата на разговор - всички горе изброени елементи, а и още много, общо 31 на брой, биват селектирани в галерията горе под формата на мъжки дизайни, които с удоволствие бихме приобщили към дамските си гардероби - от идеалните бойфренд джинси, до най-красивото палто и най-мекия кашмир. Различните дизайни, в своите специфични материи - синтетични, често високотехнологични, или естествени и вълнени такива, цветни, черни или бели, изискват специален подход и умна грижа, особено ако желаем да запазим техния най-добър вид задълго. За щастие Perwoll има решение за всички тези трудни за решаване проблеми - в четири специални серии различните материи биват обрижени с внимание - Care and Refresh се грижи за модерните дрехи, отстранявайки неприятните миризми и запазвайки свежестта; Renew Advanced Effect удължава максимално живота на тъканите; Wool and Delicates пък поема отговорността за вълнените и много капризни материи; а Care and Repair специално предотвратява пилинг ефекта по плетивата.  

More Shopping