Следва

Тази събота сме в HRC Academy на DISCO SOUP!

Докато смъртта ги раздели: милиардерите и съпругите им

#TheRealHousеwives

Celebrities преди 4 години

Навремето Граучо Маркс казва: "Зад всеки успял мъж стои една велика жена", и оттогава насам сказанието му е като пришито към историята на мъжете със солидни успехи в сферите си на развитие. 

Но кои са всъщност дамите, стоящи зад най-успешните и богати мъже на съвремието ни? Някои познаваме по-добре от други, за трети въобще не сме чували: 

Мелинда Гейтс
Мелинда Гейтс е омъжена за създателя на Microsoft и втори по богатство човек в света вече повече от 20 години; има три деца и взема активно участие в благотворителни дейности.


Присила Чан
Около сватбата на създателя на Facebook Марк Зукърбърг и китайката Присила Чан се вдигна много шум - Интернет общността не можа да се примири с факта, че един от най-богатите мъже на планетата взима за съпруга момиче, което е "никой" в кариерата и живота, а по-крайни хейтърски изказвания дори наричат Присила "грозна".


Елен Мерсие
Собственикът на модния конгломерат LVMH Бернар Арно, който току-що си купи Tiffany&Co., е женен за известната канадска пианистка Елен Мерсие. След като се омъжва, госпожа Мерсие-Арно не загърбва музикалната си кариера - до ден днешен изнася концерти, прави записи, а много от почитателите й дори не знаят, че е милиардерска съпруга.


Флора Перес Маркоте
Испанският предприемач Амансио Ортега (собственик на ZARA) може да избере жена от дълъг списък с "мераклийки", но за своя спътница взима Флора Перес Маркоте - дългогодишната си секретарка.


Джулия Маргарет Флешър
Джулия работи като асистент-стилист в Ню Йорк до 1996-та година, когато среща своята златна рибка - бизнесмена Дейвид Кох.


Никита Кан
Лари Елисън, компютърен гений и верен приятел на Бил Гейтс, женен е четири пъти, но среща "любовта на живота си" - негови думи, съвсем неотдавна. Избраницата на милиардера е украинката Никита Кан - активистка, чиято основна мисия са животните.


Сюзън Дел
Агентът по недвижими имоти Сюзън покорява сърцето на Майкъл Дел от раз: докато показва на основателя на Dell Computers бъдещия му дом, Сюзън така го оплита в любовната си мрежа, че милиардерът бърза да я покани на среща, а само след година и да бъде негова законна съпруга - много символично, на мястото, на което се запознават.


Мелиса Ма
Най-богатият китаец за 2017-та - Робин Ли, признава, че без съпругата си е заникъде. Въобще нямало да има бизнес дори - и това са негови думи! Мелиса накарала Робин да повярва в себе си и да крачи смело по пътя към успеха.


Ирина Винер
Един от най-богатите руснаци, бизнесменът Алишер Усманов, е женен за легендарната треньорка по художествена гимнастика Ирина Винер. Носят се легенди как Усманов направил предложение на Ирина - от затвора. По една или друга причина, бракът на Усманови е един от най-железните в Русия.


Допреди година в списъка би присъствало и семейство Безос, но след като Макензи "отстъпва" поста милиардерска любима на Лорън Санчес, бившата госпожа Amazon започва да присъства самостоятелно в друга класация - най-богатите жени на сп. Forbes, благодарение на обезщетението след развода

Безос и Лорън не са женени, но и това ще стане - почти сме сигурни!


Лорън и Джеф

More Celebrities