Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 3

Дневен ХОРОСКОП - 5.12.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В четвъртък умението да общувате тактично, находчиво и дипломатично с хората от ежедневието си е необходимост, не само плюс. В това число и хората от семейството ви. И не само защото сте по-възрастни, изпитвате някакво пренебрежение към тях или ги "гледате отгоре". Всъщност, днес по-младите могат да ви научат на полезни и интересни неща и дори на нови знания и умения. Финансовите ви дела ще са придружени от различни периоди на напрежение, с известен риск от конфликт. В професионален план денят осигурява благоприятно развитие за задачите и отговорностите ви на работното място. Дейностите, свързани със стоки, производство, продажби и финансови операции, също ще имат гарантирано добро развитие.

Овен, Лъв и Стрелец: в четвъртък ще научите много интересни неща, които ще са ви от полза. Може да получите покана за събиране или среща от страна на жена. Денят включва различни неочаквани събития, срещи и запознанства.

Телец, Дева и Козирог: четвъртък ще ви изпълни с оптимизъм заради благоприятното развитие на различни събития, които са особено важни за вас. Денят включва среща или разговор с мъж, който ще ви е от голяма полза. Отдава ви се възможност да решите благоприятно стари проблеми и да възстановите развалени отношения – оползотворете я, за да не съжалявате по-късно.

Близнаци, Везни и Водолей: четвъртък ще бъде важен ден, към който да се подходи с необходимата сериозност и отговорност - предвид задълженията, които имате. Не губете времето си с разговори и срещи, които нямат значение. Съдбата ви предоставя специални шансове да завършите неща, идващи от миналото. 

Рак, Скорпион и Риби: четвъртък ще бъде подходящ момент за срещи и събирания с важни за вас хора. Ще изпитате приятни емоции с приятели, които живеят близо до вас или с които общувате само онлайн. Връзките ви с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, ще бъдат специални и запомнени с интересно преживяване.

More Astro