Следва

Now You S-s-see Me

Крадем визии: ZARA-та на кралица Рания за 110 лева

Тази жена е просто невероятна...

Shopping преди 4 години

Докато Кейт Мидълтън се кичи с всевъзможни диамантени накити и кадифени творения на Сара Бъртън за Alexander McQueen, съмишленичката й по социален статус (почти) и обществено влияние, Кралица Рания, известна надлъж и шир с безупречните си стилови умения, разнообрази луксозните одежди от гардероба си с ZARA.


Щрак, fashion на портрет: Рания ал-Абдула


Въпреки спорната слава на масовия моден ритейлър, в даден момент всяка дама опира до вратите на магазините му (било то и онлайн) - кралиците не правят изключение. Испанската кралица Летисия например, носи ZARA с кеф и без никакви угризения периодично. Припомняме ТУК и ТУК.


Кралица Рания, естетичната хирургия, и защо взе да става досадна грубата критика


И не си мислете, че ZARA е изборът на Кралицата на Йордания за просто обикновен ден в житието й на кралска особа - нещо, с което може и да е щракната, може и да не. Напротив, поводът е много важен и близък до сърцето й - става дума за церемонията по връчването на ежегодната Queen Rania Award for Excellence in Education (QRAEE) в Аман. Рания е посланик от изключителна важност за образованието, и не само защото е кралица, а защото приема каузата присърце и отдава цялата си грижа на развитието й. Затова и бе избрана да отличи победителите в тазгодишната, 14-та поредна, церемония в Двореца на културата.

ZARA ансамбълът, чиито цена, местоположение и наличност кротко чакат в галерията горе>>>, Рания ал-Абдула съчетава с Nina модела на Gabriela Hearst от специалната й устойчива колекция.

More Shopping