Следва

Дневен ХОРОСКОП - 17.11.2019

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 20

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 4 години

Музиката е главна част от живота на всички ни. Зарежда ни, радва се, а и плаче с нас - тя е енергията, която задвижва деня, понякога и света. За максимален ефект и истинска наслада от музикалното майсторство, синтезирано в мелодия, са нужни добри проводници, доближаващи ни до желания ритъм.Днешният фокус пада върху аксесоарите, разгледани в групата технологични произведения. Сътворена в духа на модерния дизайн и ергономичен прочит, UE WONDERBOOM е супер преносима Bluetooth колонка с изумителен звук – ясен, чист и отчетлив, плътен бас, която ще ни радва с любимите ни звуци, както никога досега.Удивителна е нейната мощност за 10-часово музикално възпроизвеждане, независимо от мястото, на което се намираме - на пикник, в парка, на разходка, дори и на плажа или под душа. Благодарение на водоустойчивия дизайн, Wonderboom може да "плува"!

ДЕН 20 от #ViewSofiaXMAGiveaway предлага на вниманието на всички любители на добрия звук, Wonderboom колонка - перфектен аксесоар за ежедневна звукова наслада.

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от Трети до Двадесет и четвърти декември! 

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.