Следва

Хари и Меган се "отказват" от кралските си задължения - от Двореца отговарят, че е "прекалено сложно"

Дневен ХОРОСКОП - 9.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Четвъртък ще бъде важен ден за търсене на разбиране по всички спорни въпроси, които имате със семейството си или на работното място. В течение на деня ще се случат различни промени и е важно да ги приемете такива, каквито са. Не се паникьосвайте само защото събитие или новини могат да ви изненадат. В четвъртък ще преживеете неочаквано събитие с участието на мъж, когото познавате. Денят ще бъде благоприятен ден за реализиране на някои от плановете, които сте отлагали поради различни причини.

Овен, Лъв, Стрелец: четвъртък ще внесе повече стрес на ежедневно ниво. Въпреки това, именно днес ще бъде важно да се концентрирате върху правилното изпълнение на ангажиментите си - колкото и трудно да ви се струва. Не се разсейвате от бездействието на околните или множеството задачи, за които няма да имате достатъчно време. Емоционално бъдете предпазливи със своите чувства и емоции и не им позволявайте да контролират решенията и действията ви.

Телец, Дева, Козирог: настроението ви със сигурност е било и по-приповдигнато от днес, за което може би има конкретна причина, а може би просо се дължи на безсънна нощ. Прекарайте повече време вкъщи днес, като обаче използвате времето си ползотворно.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще се опитате да подредите личните си вещи и да се отървете от тези, от които не се нуждаете. Не бързайте да ги хвърляте в кошчето, но помислете кой би послужил като подарък или как би било възможно да удължите живота им - #rethinkfashion, виждате ли? Денят ще ви зарадва с разговори или срещи с приятели, но съществува и малка вероятност за възникване на спор, който да остави горчив послевкус за деня у вас.

Рак, Скорпион, Риби: четвъртък е идеален ден за вас, ако сте заредени с достатъчно енергия, оптимизъм и готовност за действия на бързи обороти. Денят ще ви изисква бързи решения и бързи действия, но в никакъв случай не бива да създава рискове. Днес ще вземете важно решение, което може да е свързано с (или повлияно от) човек, роден под знака на Дева, Козирог или Телец.

More Astro