Следва

Madame Tussauds в Лондон скри восъчните Меган и Хари

Дневен ХОРОСКОП - 10.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В петък ще бъдете много по-мили и любвеобилни към хората около вас и сами ще решите да направите някои от домашните си задачи личен приоритет. Имате отговорно отношение към работата си както винаги, стремите се да постигнете баланс в личните си отношения или по финансовите въпроси. Денят ще бъде благоприятен за усвояване на нови умения и за презентации, свързани с нови способности или проекти. Не се месете в амбициозните планове на други хора, които като вас искат да покажат и докажат своите умения. Ако действията им са злонамерени, те сами ще намерят или провокират съответните действия на съдбата. Не си позволявайте да насилвате или манипулирате личните си желанията върху останалата част от семейството си.

Овен, Лъв, Стрелец: днес може да получите новини и да обсъждате събития, свързани със семейството на хора, които познавате. Това ще бъде благоприятен ден за любов и интимни преживявания. Ако започнете нова връзка днес, тя няма да продължи дълго, но определено ще я запомните. Петък представя важни за вас новини, свързани с паричните средства. Мнозина днес ще откажат една покана поради друг ангажимент или нежелание да се срещнат с определени хора.

Телец, Дева, Козирог: ще имате повод за малък личен празник - може да бъде свързан с добри новини, които ще имат положително въздействие върху бъдещето ви. Денят носи събитие, свързано с кражба или някаква загуба в живота на приятели или роднини. Днес може да изпитвате съжаление или вина за една от лъжите си от миналото.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък ще преживеете стресова ситуация, включваща пътувания или хора от други населени места. Тези от вас, които днес пътуват с градския транспорт, трябва да обърнат внимание на личните документи. Предстои да срещнете интересен човек, който вероятно ще се появи по време на събиране, социално събитие или пък ще се запознаете онлайн.

Рак, Скорпион, Риби: петъкът ще бъде подходящ ден за образователни занимания. Очакванията, които имате за развитието на плановете си днес, ще претърпят интересни промени. Избягвайте да изпадате в лошо настроение днес, защото в повечето случаи това ще се дължи на негативността на околните около вас. 

More Astro