Следва

19-годишната дъщеря на кралица Рания е първата жена пилот в Йордания

Madame Tussauds в Лондон скри восъчните Меган и Хари

uh-oh

Celebrities преди 4 години

Въпреки че Кралското семейство, 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари все още обсъждат подробностите около процедурата по "отказването" им от кралски задължения, известният музей с восъчни фигури "Мадам Тюсо" в Лондон побърза и вече раздели семейството - до фигурата на Кралица Елизабет II в музея остана само единият й внук.

За да отразят подобаващо протичащите промени в Двореца, от музея почти веднага изключили восъчните фигури на Меган и Хари от композицията си, съобщават от Huffington Post.


Меган Маркъл, момиче на късмета - не на Къци, а на Дядо Коледа


Всъщност не става въпрос за цялостното изчезване на восъчните херцози на Съскес от музея:

"Като две от нашите най-обичани и популярни фигури, те остават важна част от лондонския "Мадам Тюсо" - поне докато не разберем какво е следващото, което ще им хрумне", коментира Главният мениджър на музея Стийв Дейвис.


Истории от живота: Принцеса Ан, най-интересното парче в кралското семейство


По-рано фигурите на Меган и Хари стояха редом до Елизабет Втора и принц Филип, където все още се намират и восъчните копия на Кейт и Уилям.

More from View Sofia

Новите family portraits на кралското семейство редом до старите

Celebrities преди 1 година

Чудесните кадри на Катрин и децата й, част от Коледната им фотосесия, са повече от сладки и този път идват по случай Деня на майката, който Великобритания отбеляза на 19 март. Определено светът обича Кейт Мидълтън и нейните принцове и принцеси - Джордж, Шарлот и Луи - след публикуването на кадрите заваляха стотици хиляди възторжени реакции  

More Celebrities