След кожата Елизабет се отказва и от престола

След кожата Елизабет се отказва и от престола

В полза на...

Източници от двореца подшушват на британските медии, че Кралица Елизабет II неофициално е прехвърлила правомощията си на Чарлз. Говори се, че Елизабет ще слезе от престола в полза на сина си за 95-тата си годишнина, т.е. след 18 месеца.


И Елизабет в кюпа - кралицата се отказа от кожите


"Личи си, че се подготвя смяна - Чарлз все по-често присъства на официални събития вместо Кралицата", пишат от The Sun. "Въпреки че Елизабет все още провежда някои приеми, тя сравнително намали обема им в последно време." Отново според същото издание, през 2018-та Елизабет II е присъствала на 282 официални мероприятия (в сравнение с 332 през 2016-та), докато Чарлз е посетил 507.


Кои са първите думи на Даяна към Чарлз след развода


"Планът на Чарлз да поеме престола се изготвя от известно време насам. Преходът очевидно вече е в ход", подчертава екипът на The Sun.


Истории от живота: Принцеса Ан, най-интересното парче в кралското семейство


Елизабет II е Кралица на Великобритания от 1952-ра; преди дни отмени тържествата по повод рождения ден на сина си Андрю, планирани за март 2020, след катастрофалното интервю на принца, в което става ясно, че не разбира какъв е проблемът в секса с непълнолетни срещу пари.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.