Следва

След сълзи и скандали, семейство Рууни отново заедно

Принц Уилям избра своята принцеса

Бъдещият крал на Англия и дългогодишната му любов Кейт Мидълтън не били уточнили подробностите около...

Лица преди 13 години

Британското кралско семейство е на път да се увеличи, след като принц Уилям заявил пред близки намерението да се ожени през 2012 г. 

Бъдещият крал на Англия и дългогодишната му любов Кейт Мидълтън не били уточнили подробностите около екстравагантното събитие, което според слуховете ще струва около 40 милиона долара.

Близки на кралското семейство твърдят, че по-големият син на Престолонаследника принц Чарлз желае сватбата отдавна и планирал да връчи на годеницата си 18-каратов диамантен пръстен, наследен от покойната му майка Даяна. 

„Уилям и Кейт ще се оженят преди Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. и ще присъстват на тях като съпрузи. Двамата са наясно, че сватбата преди най-голямото спортно събитие ще привлече вниманието на света, а щастието им ще зарадва милиони хора по цялия свят”, категоричен е приближен на принц Уилям.

Дали брачната церемония ще бъде толкова бляскава, колко слуховете, тепърва се очаква да разберем. Сигурни сме обаче, че Кейт Мидълтън е една наистина щастлива жена и достойна за тежката английска корона някой ден.


 

More Лица