Следва

Гаф с ботокс загрозява Ким Кардашиян

След сълзи и скандали, семейство Рууни отново заедно

След няколко седмични закани за развод, Колийн, която е известна с това, че пътува от Лондон до Берлин...

Лица преди 13 години

Хайлайф драмите изглежда нямат край! На път беше поредният развод между световна футболна звезда и претенциозната му съпруга.

Този път оставяме Шерил Коул и похотливия й съпруг Ашли на страна и обръщаме вниманието си върху звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и половинката му Колийн. Близкият приятел на Димитър Бербатов шокира света, след като се разбра, че е мачкал чаршафите с две проститутки, докато жена му е била бременна.

След няколкоседмични закани за развод, Колийн, която е известна с това, че пътува от Лондон до Берлин за „подрязване на връхчетата”, е решила да приеме обратно палавия си съпруг. Двойката вече умува върху бъдещето си в Чешир, където е имението на семейство Рууни.

Въпреки че по-голямата част от хората смятат Колийн за жена, използваща славата и парите на мъжа си, младата майка е направила така трудния компромис да даде втори шанс на брака си. Според английските таблоиди Уейн Рууни изглеждал като призрак след разкритието за изневярата и денонощно мислел за съпругата и 10-месечното си бебе Кай.

Кампания за сдобряване на семейството организирал и мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, който е като втори баща на футболиста. Строгият шотландец дал почивка на Уейн и след мотивационна реч го подтикнал към искане на прошка от жена си. Явно нападателят е усетил сериозността на проблема, а и знае, че Фъргъюсън не си поплюва. Именно той безцеремонно сцепи веждата на захаросаната си звезда Дейвид Бекъм след скандал в съблекалнята.

След лекцията на мениджъра си и доста безсънни нощи, прелюбодеецът уверил съпругата си, че е извършил ужасна грешка е и се разкаял за стореното. Изглежда двойката отново се е събрала, след като очевидци са забелязали семейство Рууни заедно и по нищо не личало доскорошното напрежение.

Е, всичко можеше да се нареди и за британската поп звезда Шерил Коул, но уви – Алекс Фъргюсън не е фен на Челси и още повече на съпруга й Ашли.
 

More Лица