Следва

Големите любовни истории: Вивиан Уестууд и Андреас Кронталер

Ключовите моменти, направили развода на Чарлз и Даяна неизбежен, според експерти

Много сама ...

Celebrities преди 4 години

Когато синът на кралица Елизабет II се жени за лейди Даяна Спенсър, британците са убедени, че това е идеалната двойка. Всяка публична поява на монарсите води до буря от одобрение, а когато се ражда първият син на двойката, цялата страна ликува и празнува със семейството.

Но в момента, в който Даяна и Чарлз се оказват зад затворените врати на двореца, далеч от любопитните, макар и добронамерени, очи, и камерите, идеалната картинка мигновено се променя.

Експерти дефинират няколкото ключови момента, които бележат началото на края на този иначе обещаващ брак. Бившият кралски прес-секретар Дики Арбитър е убеден, че бракът на Ди и Чарлз започва да се пропуква след раждането на Уилям. Причината? Синът на кралицата не успява да оправдае очакванията на съпругата си.


Кои са първите думи на Даяна към Чарлз след развода


"Чарлз не беше бащата, който Даяна очакваше за децата си. Допускам, че това е причината, поради която двамата започнаха да се отдалечават", споделя Дики.

Друг много важен момент в процеса на разпадане на брака е кралският тур на двойката в Индия през 1992 година. По думите на експерта Каръл Мелоун, лейди Ди моли съпруга си да я придружи по време на посещението й в Тадж Махал, т.нар. Храм на любовта. Той отказва.

"Тя много се разстрои от отказа, но в крайна сметка отиде сама", спомня си Каръл.
Даяна позира пред фотографите на фона на прочутия храм - кадрите са известни на целия свят. По време на снимките споделя с журналистите, че смята визитата си в Тадж Махал за изцеляваща. На молбата да поясни, какво има предвид, принцесата отговаря: "Отговори си сам".

Принцесата е наясно, че съпругът й обича друга жена. Кралският експерт Кейти Никол потвърждава, че Даяна е била напълно наясно, че Камила Паркър-Боулз не е напускала сърцето на съпруга й, нито след сватбата, нито сред раждането на синовете им.

"Даяна се чувстваше изолирана, отбягвана и предадена", предава думите на Кейти вестник The Mirror.

 

More Celebrities