Следва

Кой ще води не хорото, а Met Gala 2022 + темата и датата

Божествени крака: Ан Хатауей в това небесносиньо

Холивудската звезда на премиерата на минисериала си WeCrashed успя да засенчи дори  Джаред Лето!

 

Celebrities преди 2 години

Носителката на Оскар Ан Хатауей продължава мащабната кампания за популяризиране на дебютния си сериал по Apple TV+, WeCrashed, чиято премиера е днес,18 март 2022. На екрана холивудското умно момиче играе любимата на стартъп-предприемач, изпълнен от Джаред Лето. Очевидно в приказно настроение от предстоящото, Ан изгря във великолепен външен вид снощи, облечена в рокля, за която, честно си казваме, завиждаме. 

В навечерието на премиерата, ръка за ръка с Джаред, тя се появи в зашеметяващ небесносин тоалет с толкова модерните изрязвания. Малка част от дрехата е мини топ от черна тъкан. Разрезът до края на бедрото оголва напълно краката на звездата - откровено признаваме, че не се бяхме замисляли колко идеална е всъщност фигурата на мис Хатауей. Бихме се зарадвали, ако Ан реши да направи майсторски клас за това как правиш бедрото да изглежда толкова съвършено. За ефекта допринасят, разбира се, и високите изрязани обувки от черно кадифе. Много красиво, нали? В анкетата >>> 

Анкета

Съвършена Ан Хатауей, нали?

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.