Следва

Леко, с тюрбанче: Меган Маркъл небрежна на снимки, на които я разпознаваме трудно, на пък са целенасочени

Дева Касел - все повече копие на мама Моника Белучи - дефилира в Париж

Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел, 18-годишната Дева, излезе на модния подиум по време на шоуто на Jacquemus, което наскоро се проведе в Париж

Celebrities преди 1 година

В залата я подкрепяше баща й, който бе сред гостите заедно със съпругата си Тина Кунаки. В бекстейджа Тина с охота се снима на щанда, на който бе разположена снимка и на Дева. Известно е, че двете жени, с разлика от само седем години във възрастта, са развили приятелски отношения, общуват редовно и понякога прекарват времето си заедно навън (четете още: Nepo babies: обичани и мразени едновременно, децата на звездите владеят света).


Дева Касел за Jacquemus


Венсан Касел и Тина Кунаки


Тина Кунаки и Венсан Касел

Самата девойка показа няколко кадъра от бекстейджа на шоуто - тя сподели селфи с големи обеци със слънчогледи, които се превърнаха в един от най-запомнящите се и ефектни аксесоари в колекцията на Симон Порт Жакмюс.

Това е първият път, в който мис Касел дефилира за марката Jacquemus, след като няколко пъти преди това се появи на модния подиум ексклузивно за шоутата на Dolce & Gabbana.

Кариерата на модела, включително и в качеството й на дъщерята на много известни хора, се развива стремглаво. Дева вече има десетки сесии за модни списания, включително корици, като портфолиото й включва и престижни участия за Vogue в различни страни. Скоро ще видим младата хубавица и на големия екран в нейната дебютна роля.

 

More Celebrities