Следва

Защо е толкова трудно да откажем покана за сватба?

Марк Антъни = татко х 7

Марк Антъни и съпругата му, моделът Надя Ферейра, станаха родители. Двойката обяви новината в Instagram, публикувайки снимка с новороденото

Celebrities преди 10 месеца

В акаунтите на родителите се появи снимка, на която певецът държи детето и ръката на жена си. Първото съвместно дете на двойката се роди на 18 юни, точно в Деня на бащата. „Божието време винаги е перфектно. Честит ден на бащата“, написа Марк Антъни към кадъра.

За четвъртата съпруга на музиканта, модел и собственик на титлата "Мис Парагвай" това дете е първото, за Антъни - седмото. Той има доста пораснали деца - 28-годишната Ариана и 27-годишният Чейс от връзката с Деби Росадо, 22-годишният Крисчън и 19-годишният Райън от брака му с Даянара Торес и двамата 14- годишни близнаци Макс и Ема от втората му съпруга Дженифър Лопес.

Джей Ло и Марк Антъни бяха женени около десет години, три от които бяха в процес на развод. Бившите съпрузи останаха близки приятели.

54-годишният Марк Антъни и 24-годишната Надя Ферейра се ожениха през януари тази година в Музея за модерно изкуство в Маями. По време на сватбата моделът вече беше бременна. Над 250 гости присъстваха на пищната церемония, сред които Дейвид Бекъм със съпругата си Виктория, синът Круз и дъщерята Харпър, и още Салма Хайек, Малума, Луис Фонси и други знаменитости.

Марк Антъни е американски певец от пуерторикански произход. Певецът е носител на четири награди "Грами" и осем статуетки "Латино Грами". Той е най-успешният изпълнител на салса в света. Надя Ферейра е парагвайски моден модел и носителка на титлата Мис Вселена Парагвай 2021. Появявала се е на корицата на Harper's Bazaar, Cosmopolitan, L'Officiel, Robb Report Singapore и други (четете още: „Аз съм Божие чудо“: Надя Ферейра пред People).

Честита рожба!

More Celebrities