Следва

Ние пък обичаме IG филтрите, когато са дигитално изкуство, когато са от Givenchy Parfums....

Мис Вселена 2021 е Харназ Сандху, нашата Елена не се класира в десятката

Вчера в израелската перла на Червено море Ейлат, независимо от многото препятствия - визираме основно несъгласието на местната общност да приюти събитието, се проведе ежегодният конкурс "Мис Вселена". С короната оттам си тръгна разкошната индийка Харназ Сандху, 21, която грабна юбилейната 70-та титла в историята на конкурса. Момичето победи в жестоката конкуренция на красавици от 80 държави. 

Celebrity beauty преди 2 години

Челната тройка се състои, освен от мис Сандху, и от представителките на Южна Африка и Парагвай - Лалела Мсване и Надя Ферейра (втора и трета подгласнички съответно).Харназ, наистина величествена в съвършената си, леко властна, но много приковаваща женска красота, призова младите хора да вярват в себе си, да не се сравняват с другите и да не остават безразлични към важните събития, случващи се в света. Когато короната й бе поставена от предшественичката й - Мис Вселена 2020 - Андреа Меза от Мексико, индийката възкликна възторжено: "Толкова съм щастлива! Още повече, че след цели 21 години Индия отново има своята Мис Вселена!". 

Нашето момиче Елена Данова не стигна до финала на състезанието.

Иначе, Харназ Сандху е актриса и певица, запалена по йога, танци, готвене, конна езда и шах и участва активно в овластяването на жените по целия свят. Като победител тя ще получи 250 000 долара, и още толкова за годината, през която ще изпълнява представителните и благотворителни функции на носителка на титлата Мис Вселена. 


Надя Ферейра, Лалела Мсуане, Харназ Сандху


Елена Данова, Мис България 2021

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 седмица

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"