Следва

Лена Корес: една вълшебна жена за изкуството да живееш красиво

Ние пък обичаме IG филтрите, когато са дигитално изкуство, когато са от Givenchy Parfums....

Givenchy Parfums празнува магията на коледния сезон, като за първи път прави стъпка към света на добавената реалност

Body преди 2 години

Модната къща се свърза с базирания в Ню Йорк артист Shane Fu, добре познат с експерименталната си работа, свързваща елементи на компютърна графика с реалността на градски пейзажи. Комапнията му дадва пълна свобода да създаде оригинален 3D обект, който изследва фантазията на празничния сезон.

Три видеа, заснети в Шанхай, Париж и Москва, показват това дигитално творение, вдъхновено от кодовете за красота на Givenchy, придавайки на всеки град ново, очарователно измерение.
Емблематичното 4G лого на Модната къща се появява в центъра на снежна топка, обрградена от движеща се панделка в три нюанса. Цветовете будят асоцоации както с празничната дигиталната кампания на марката, така и със звездните аромати на Модната къща - L’Interdit и Irresistible, и звездните серии червила Le Rouge Deep Velvet и Le Rouge Sheer Velvet.

Givenchy Parfums моли Shane Fu да създаде филтър за Instagram, който позволява на всеки да пренесе чудото на това 3D творение със настройка по свой избор. Съчетавайки виртуален дизайн и реална красота, иновации и празничен дух, трите видеоклипа и филтърът в Instagram ще бъдат достъпни от 15-ти декември в акаунта на марката в Instagram @givenchybeauty.

More Body