Следва

Приказната булка Бритни Спиърс избра Versace за големия ден

Разрив в двойката: Том Круз се раздели с любимата

Любовта трае две години, перефразираме Бегбеде. Защото прочутият актьор представи новия си филм, след което реши да сложи край на връзката 

 

Celebrities преди 1 година

Холивудският актьор Том Круз, 59, и колегата му Хейли Атуел, 40, обявиха публично, че прекратяват романтичната си връзка. Двамата се срещнаха през 2020 г. по време на снимките на "Топ Гън: Маверик", последва влюбване и дори сериозно обвързване - карантината и всички трудности, свързани с нея, са сближила двойката много, твърдят близки до актьорите. Двамата в един момент дори са били неразделни. Въпреки това, през септември 2021 г. все пак се случи проблем - Том и Хейли се разделиха временно, преди отново да се съберат няколко месеца по-късно. Според The ​​US Sun в момента на този съюз окончателно е сложена точка. 


Херцогиня Катрин и Том Круз, красива гледка, джентълменски маниери


Една от версиите за раздялата е предполагаемият натиск и внимание от страна на пресата и феновете по време на кампанията за новия филм на Круз Top Gun: Maverick. Актьорът напълно се е потопил в ролята и процеса на популяризиране на филма, докато Хейли, която безспорно подкрепя гаджето си суперзвезда, е останала в сянка.

Ще има ли трети опит, предстои да видим.  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.