Следва

Generation nova – нагласите на българите между 16 и 25 години в края на март 2022

Роклята ми сребърна, дупето ми стегнато - Ким Кардашян в трудна за обличане рокля и с гаджето

Ким Кардашян бе подкрепена от секси гаджето си Пийт Дейвидсън на премиерата на новото шоу The Kardashians в Goya Studios Лос Анджелис.

 

Celebrities преди 2 години

41-годишната риалити звезда и 28-годишният актьор и комик пристигнаха на събитието, хванати за ръце, макар че по-късно не позираха заедно на черния килим. Тя е в предизвикателна вечерна визия, той - класик. Нейната рокля е с неизвестен автор, но подозираме, че вероятният създател е Демна или поне брат му Гурам, двамата Гвасалия - съответно зад Balenciaga и Vetements. Неговото черно сако върху бяла тениска е всичко, което е необходимо за мъж, придружаващ мисис Уест на парти. Новото семейно риалити шоу The Kardashians е с премиера на 14 април в платформата Hulu.


Петъчна доза секс: 75 кадъра и неподозираната история на Пийт Дейвидсън


Ким и Пит са заедно от няколко месеца, като първоначално криеха връзката си от обществеността.

More from View Sofia

Vivacom със специална Unlimited изненада на фестивала Midalidare Rock

Music преди 9 месеца

По време на събитието, което ще се проведе от 30 юни до 2 юли, на специално обособен ROCK CORNER, посетителите ще имат възможността да свалят специално създадения за фестивала рокаджийски филтър, с който да си направят най-яката ROCK снимка, видео или рийл на място.

Повече Одри Хепбърн или Грейс Кели сте? Начинът, по който носите шала и избирате обувките си, го показва

Celebrities преди 2 години

Балеринките, чантите, банските и шаловете са аксесоарите, общи и за двете диви. Тайната към категоричната им индивидуалност е в начина, по който двете красиви жени комбинират и предпочитат да носят тези дрехи и аксесоари, и каква символика внасят в това, пречупена през собствения им светоглед. 

More Celebrities