Следва

Диетата против стареене на Бриджит Макрон

Петъчна доза секс: 75 кадъра и неподозираната история на Пийт Дейвидсън

Само ние не сме се полюбували на Пийт Дейвидсън... 

Love преди 2 години

Бившето гадже на Кази Дейвид, Кейт Бекинсейл, Сара Маргарет Куали, Кая Гербер, Фийби Дайнвор, (бивш годеник) на Ариана Гранде и настояща изгора на Ким Кардашян е the hottest guy в момента - не знаем какво прави този човек, дали има най-добрата врачка на света, някакво страхотно разположение на Венера, Марс и Юпитер, или просто е от онези мъже с вроден хипермагнетизъм (всъщност, това е сигурно) но, apparently, няма жена, която да не е въздишала тежко по него поне веднъж, поне на Запад, де...

А нещата, които знаем за него със сигурност са: 1) висок 1,90, 2) зодия Скорпион (после някой да посмее да каже, че астролологията не е истинска), 3) на 28, 4) от 2014 е stand-up комедиант в SNL с десетки участия в други платформи и предавания. Спираме да броим, защото Пийт е достатъчно известен и личният му живот е на точно 3 клика разстояние, обобщено: Питър Майкъл Дейвидсън е роден на 16 ноември 1993 г. в района на Стейтън Айлънд в Ню Йорк, в семейството на Ейми и Скот Матю Дейвидсън. Баща му е пожарникар от Ню Йорк, който загива на служба по време на атентата на 11 септември 2001 г. Г-н Дейвидсън за последно е видян да тича нагоре по стълбите на Световния търговски център Marriott, точно преди той да се срути.  Пийт Дейвидсън, тогава на седем, е дълбоко засегнат от загубата. Той казва пред The ​​New York Times, че това е било "поразително" и че по-късно се е отказал от училище в резултат на травмата. В момент на скръб и депресия той започва да скубе косата си и оплешивява, докато е съвсем млад. През октомври 2016 г. Дейвидсън разкрива в сутрешното радио шоу The Breakfast Club, че се е борил със самоубийствени мисли и че музиката на Kid Cudi е спасила живота му.

Първите му опити в стендъп комедията започват когато е на 16 в боулинг зала в Стейтън Айлънд, където група приятели, знаейки за комедийните му стремежи, го подкокоросват да се качи на сцената. Първата му поява по телевизията е в Falosophy на MTV (2013) и още няколко участия по-късно официално е нает от Saturday Night Live, където работи и до днес. Абсолютно любим комедиант е на десетки хиляди, скечовете му да противоречиви, често водят до скандали, някои от които включват Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джъстин Бийбър, Snoop Dog. 

През 2016 Пийт влиза в 30 under 30 на Forbes, в същата година прави няколко турнета със световноизвестни комедианти, колаборира с Machine Gun Kelly (с когото са много добри приятели) за скеча A Message from the Count, включен в албума Hotel Diablo. През 2019 участва в Big Time Adolescence и има поддържаща роля в What Men Want, The Dirt, The Angry Birds Movie 2 и The Jesus Rolls. През февруари 2020 г. Дейвидсън лансира своя stand up special Alive from New York, а няколко месеца по-късно - The King ot Staten Island. Номиниран за комедийната филмова звезда на 2020 г. за работата си в The King of Staten Island на 46-ите награди People's Choice Awards. През април 2021 г. Дейвидсън е избран за ролята на Джоуи Рамон в биографичен филм на Netflix I Slet With Joey Ramone, базиран на мемоарите на покойния певец със същото име. Дейвидсън също участва в The Suicide Squad (2021), режисиран от Джеймс Гън.

Още няколко любопитни неща за него: има татуировка 8418, пожарникарският номер на баща му, през 2016 г. подкрепя сериозно Хилъри Клинтън и има татуировка, посветена на нея и още над 40 други. На 17-годишна възраст е диагностициран с болестта на Крон, която лекува с медицинска марихуана, през 2017 официално обяви, че се е отказал от всички наркотици и е чист вече осем години, защото прекумерното пушене води и до диагноза "Шизофрения". 

Днес момчето е по-добре от винаги - силен, весел, успешен. Харесваме го - дързък, стилен, наистина много секси. 75 кадъра в галерията ни са там, ако сте съгласни с нас, или ако се чудите дали е ваш тип. Перфектно комбинирана личност от тежък опит, добри решения, интересен любовен живот, идеално чувство за хумор, провокативно поведение и, усещаме, обещаващо бъдеще. Гледаме си го в галерията, а във видеото тук - highlights от скечовете му. Петъкът е вече хубав!

More Love