Следва

Розов рай в Малибу: къщата на Барби отваря врати, наддаваме в Airbnb

Vivacom със специална Unlimited изненада на фестивала Midalidare Rock

По време на събитието, което ще се проведе от 30 юни до 2 юли, на специално обособен ROCK CORNER, посетителите ще имат възможността да свалят специално създадения за фестивала рокаджийски филтър, с който да си направят най-яката ROCK снимка, видео или рийл на място.

Music преди 9 месеца

Vivacom ще се погрижи още и за поддържането на уникалната музикална енергия и заряд, благодарение на Unlimited Rock Charge Points – три рок кули за зареждане на мобилни устройства, които ще бъдат разположени на територията на фестивала, позволявайки на посетителите да споделят емоциите с най-близките си хора по време на цялото събитие.

С Unlimited Party Filter Tour, телекомът дава възможност на всички парти ентусиасти да влязат в ритъма на бъдещето чрез музикален филтър, с който да пренесат енергията и настроението на музиката през цялото лято, като могат да го ползват по всяко време, независимо от това къде се намират, използвайки единствено и само своето мобилно устройство.

За да се включат в играта на Ulimited Party Filter Tour на Vivacom, феновете на летните музикални фестивали, трябва да свалят и използват Unlimited Rock филтъра, да сканират специалния QR код на мястото на фестивала и да споделят пост, видео или рийл в своя Instagram профил с най-якия ROCK момент от Midalidare и #UnlimitedByVivacom. Потребителите, които искат да участват, трябва задължително да последват Instagram профила на Vivacom, както и да направят своя пост, видео или рийл публичен.

Фестивалът Midalidare Rock се провежда в рамките на няколко дни, но Unlmited Party Filter на Vivacom продължава цяло лято. След края на всяко събитие, на което присъства Unlimited Party Filter, телекомът ще тегли победителите, които могат да си спечелят Huawei FreeBuds 5 или Unlimited Party тениска. А през септември ще бъде обявен и големият победител, който ще си спечели парти уикенд за двама в Ибиса, включващ самолетни билети, нощувки и вход за някои от най-горещите партита.

Пълните правила за участие в играта на Unlmited Party Filter, можете да прочетете ТУК.

More Music