Следва

"Уроците на Блага" покори Карлови Вари, гледаме трейлъра

Розов рай в Малибу: къщата на Барби отваря врати, наддаваме в Airbnb

Розово, розово, розово... 

Movies & TV преди 9 месеца

До премиерата на филма "Барби" на Грета Гъруиг остават две седмици и малко, следователно екипът на филма не пропуска възможността да напомни за себе си. Този път няма да обсъждаме удивително бонбонените тоалети на Марго Роби, нито пък визиите на Райън Гослинг (въпреки че не бихме отказали да видим повече от него!). Вместо това ще ви разкажем за екипа на Airbnb, който е преобразил едно имение в Малибу в къщата на мечтите на Барби!

Историята на този розов рай е следната - Барби заминава за уикенда и предава ключовете на любимия си Кен, който се заема да обнови имота. И тъй като Кен по принцип остава в сянката на Барби, този път той добавя към имението всичко, което обича. В къщата има басейн, бар, домашен фитнес с изглед към океана и безкрайно количество предмети в розово, но и кънки и дъски за сърф, които Кен е оставил, за да отбележи присъствието си. В имението има дори гардероб пълен с негови дрехите, които са на ваше разположение. (вижте още: Едно към едно - Марго Роби и Райън Гослинг са "Барби" и Кен)

И тъй като Кен винаги е бил изключително съобразителен и щедър, той дава възможност на двама щастливци да пренощуват в имението напълно безплатно по време на премиерата на филма в края на юли. Тук обаче има една малка уловка: за да спечелите шанса да резервирате спалнята на Кен, в която да се насладите напълно на премиерата, трябва да подадете заявка на 17 юли в 20:00 ч. българско време чрез уебсайта на Airbnb, където конкуренцията със сигурност ще бъде ожесточена.

Гледайки снимките, можем да кажем, че чувството за стил на Кен не отстъпва по никакъв начин на това на Барби. Малко повече захаросано е, отколкото ни се иска, може би, но това е светът на Барби и компания, все пак, затова и силно приветстваме идеята!  


 

More Movies & TV