Следва

Крис Евънс и Лили Джеймс: да не можеш да си влезеш в хотела от криене

Ваканцията на известните: Кейти Пери и Орландо Блум в последни "свободни" мигове преди бебе #1

Кейти Пери и Орландо Блум очакват първото си бебче съвсем скоро и преди да се отдадат на отглеждането му изцяло, използват всяка свободна минута, за да се насладят на времето заедно

Celebrities преди 3 години

Известната двойка бе заснета от фотографите на Daily Mail този уикенд на плажа в Малибу в компанията на приятели и отдали се на възможно най-летни развлечения - разходки по плажа, събиране на мидички и сърфиране. 35-годишната певица сияе в цял лилав бански, с който чудесно виждаме наедрялото й бременно коремче, докато актьорът уместно избра подходящата за каране на сърф екипировка, като доукраси с една bucket шапка, както повеляват летните тенденции вече няколко лета поред.

Оказва се, че бъдещите родители вече са отметнали доста задачи от списъка "преди" и дори са избрали кръстница за първородното си дете. Според The Daily Mirror, Кейти и Орландо са помолили близката си приятелка Дженифър Анистън да бъде fairy godmother на дъщеря им. От същото издание коментират още, че Анистън не просто е приела, а разказва на близките си, че е поласкана от молбата на приятелите си.

"Кейти и Джен са много, много близки. По време на социалната изолация се разхождаха заедно доста често", разказва източник на таблоида, но никой от представителите на тримата не потвърждава информацията до момента.

Ако приемем слуховете за истина, то Анистън ще трябва да добави към задълженията си на кръстница още едно име, защото актрисата има и друга известна кръщелница - 16-годишната дъщеря на Кортни Кокс и Дейвид Аркет - Коко.

More Celebrities