Следва

Дневен ХОРОСКОП - 15.07.2020

Крис Евънс и Лили Джеймс: да не можеш да си влезеш в хотела от криене

Заедно са, май. 

Celebrities преди 3 години

Звездата, по-разпознаваем като "Капитан Америка" - Крис Евънс, не съумя да предложи космическа защита от папараците за себе си и гаджето - чудната Лили Джеймс от "Имението Даунтаун", докато двамата дефилираха из вечерен Лондон преди дни. 

Джеймс бе забелязана да напуска частния клуб Marks в Мейфеър, следвана по петите от Евънс. Около един след полунощ в събота, двамата се качват в едно и също черно такси, след което се отправят към луксозния хотел Corinthia, където Крис слиза от таксито отделно от Лили, която пък се отправя към страничната врата на хотела.

Супергероят Евънс тръгва към главния вход, където обаче се оказва принуден да изчака член на персонала, за да бъде допуснат, след надлежно размахване на картата за достъп през стъклото.


ЧРД, Крис Евънс: 36 горещи кадъра!


Редно е да отбележим, с извинение към най-солидните фенове на "Капитан Америка", че, докато служителят на хотела го уведомява любезно, че не може веднага да бъде допуснат, Крис нарежда: "По дяволите, как не може? Аз съм капитанът!", и  още: "Познавам този квартал. Бих се на тази алея. И на този паркинг. И зад този ресторант..."

Както и да е, всеки има право понякога да е нервен, както и потаен, а за протокола ще припомним, че преди 5 години Джеймс се срещаше със звездата от The Crown - Мат Смит, а Евънс имаше връзка (през 2017-та, за да сме точни), с комедийната звезда Джени Слейт. И макар че засета Лили и Крис не потвърждават, че са заедно, колегите-папараци са на стража, за да докажат именно обратното. 

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 3 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.