Следва

Huawei пуска 100 броя Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 на българския пазар

Party like a Russian: сватбата на Даша и Ставрос

End of discussion...

Celebrities преди 4 години

През уикенда 38-годишната Дария Жукова се омъжи за 34-годишния Ставрос Ниархос на превъзходна церемония в Сейнт Мориц, Швейцария, и показа на всичките си гости и света #КакГоПравятРуснаците.


Милиардер и коцкар, но с душа на артист: що за мъж взе Даша Жукова


По груби сметки на колегите от Daily Mail, сватбеното тържество е струвало не по-малко от пет милиона долара. Пиршеството започна в петък (по Инстаграм сведения) и продължава и до днес, надхвърляйки дори трите дни, отредени за сватба в народното творчество.

Булката избра елегантна изчистена рокля с белоснежен плащ (Пиерпаоло Пичоли за Valentino) за щастливия си ден, а женихът отдаде почит към класиката в мъжкото облекло, залагайки на черен смокинг.

Първи поздравления младото семейство получи от Ксения Собчак, която публикува въпросната снимка:

"Скъпа моя! Бъди щастлива и обичана! Толкова съжалявам, че не успях да дойда, но ти изпращам любов и топло малдивско време!"

На церемонията по бракосъчетанието на Даша и Ставрос, което е далеч от скромната вечеря в Париж, с която ни заблудиха преди месеци, присъстваха още Кейт Хъдсън, принцеса Беатрис с годеника си Алесандро Моци и още куп от най-близките приятели на двойката.


Роман Абрамович, милиардер отникъде: кариера, жени, слухове и факти


В рамките на многодневната веселба се състоя и тематична руска вечеринка, разбираме отново от социалната мрежа. Звездните гости на Жукова и Ниархос проявяват сериозно въображение в изборите си за визии, вдъхновени от традиционните руски облекла. Да, в това число и ушанки, кожени палта и пагони. Ето и най-впечатляващите сред модните решения:


Еди Паркър


Дейвид Бласбърг и Ник Браун


Джована Баталя в Moncler x Valentino


Еванджело Бусис и Питър Дундас


Бианка Брандолини


Гучи Уестман


Табита Симънс


Джейми Миерахи


Анна Ягодинска


Даян фон Фюрстенберг


Еванджелисто Бусис, Стела Максуел и Питър Дундас

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 3 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.