Следва

Fashion Starter: Никола Гескиер - дизайнерът, който възроди Balenciaga, продължава да играе във Висшата лига

Кой как избра да се рекламира: Риана, single & hot AF, за Fenty

Happy Almost Valentine's Day!

All fashion преди 4 години

31-годишната Риана презентира новите си модели от празничната "светивалентинска" колекция бельо Savage x Fenty. Както и предходната година, лице на провокативната кампания е самата Рири.

Макар че преди броени дни се раздели с гаджето (наследникът на собственика на саудитската част от компанията Toyota Хасан Джамил - припомняме ТУК), барбадоската трескаво се подготвя за Празника на влюбените - с кого ще го празнува, все още не знаем, но знаем в какво ще е облечена: почти нищо...


Риана и Хасан

Съвместно с изпълнителката, по колекцията работи дизайнерът Адам Селман, който получи наградата на CFDA през 2017-та. Колекцията им включва 19 артикула на стойност от 16 до 84 долара.

След спиралата, която прибави към козметичната си линия Fenty Beauty преди месец, празничната колекция бельо е пореден продукт, който Рири пуска на пазара И НЕ Е ПЕСЕН, но такъв ни бил късмета - останахме си само със спомените по славните времена, в които Риана правеше това, което прави най-добре. Да пее.


Селман и Риана

Изпълнителката е убедена, че няма по-добър модел за презентациите на Fenty от нея и затова, както неведнъж, застава в пълна жертвоготовност пред обектива. И вероятно не греши...

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 12 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".