Start Shopping NOW: on thursdays we wear PINK!

Януари е към своя край, макар и да ни се струва, че няма свършване. Факторите, които затормозяват доброто ни настроение, не са един или два, а месецът, в който се намираме, има немалка вина за състоянието ни. Както и да е, няма да се отвличаме в негативни разсъждения за зимата, а ще намерим подобаващ лек. Неговото име, разбира се, е шопинг и се предписва в щедра доза. За да сме напълно убедени в доброто му действие, консумираме го в розово за 100% повдигане на настроението.

Избираме измежду мини, миди и макси рокли, фантастични палта и тренчове, пухкави плетива и няколко завидни аксесора, някои все още на намаление, други част от новите колекции, общо 30 на брой, в галерията горе>>>

Грижата за любимите дизайни пък е от съществено значение, ако желаем да запазим техния най-добър вид задълго. Формулата на Perwoll Renew Advanced Effect с Fibrex технология се отзовава на помощ - тя е специално разработена, за да се погрижи за всички необходими стъпки - активно почиства дрехите с обновяващ ефект още след няколко пранета. Той се изразява в наситеността на цветовете и не само - нюансите са подсилени, тъканите са загладени за по-добро отразяване на светлината и заздравени, за да се запази формата им.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia