Следва

Maison Margiela и Reebok разходиха новите си боти-хибрид

А ти, купи ли си дънки за 4К?

Ако още не си си купил дънки за 4К, повтаряме го, за да го повярваме, сега е моментът да продадеш каквото имаш като имот, и да се хвърлиш устремно в идеята за джинсите като финансова пирамида. Или инвестиционен фонд. 

Shopping преди 4 години

Защото прегледът на джинс-пазара из онлайн търговците, щампиран с иначе обещаващото New Season, направо ни стресна, без обезателно да ни очарова.

В топ 2 на ужаса "дънки от новия сезон" влизат конкурентните, както по ценови диапазон, така и по натрапчива некрасивост, следните два чифта:

I. Нещото като нищо на света, с мъниста, разрези, различни горна и долна част, блясък и мат, и изобщо всичко, е на Saint Laurent. Взимаме го на цена от 4 026 лева и седемдесет и пет стотинки, и си го носим, съответно.



II. Следва прекият конкурент във висшата ценова лига - моделът от деним и кожа, и пак дупки, на американската KHAITE, за които, след прехвърлянето на колата в КАТ, вадим дължимите 4 295 лева и 85 стотинки и се сдобиваме с чифт. Не отричаме чара на високата талия и обема в кройката, не ни разбирайте погрешно.

И, ако все пак, двата демонстрационни модела ви се сторят нереално скъпи, за което сигурно сътворилите ги ще поспорят с вас, сме предвидили трета алтернатива. Не е чак толкова безбожно скъпа, със своите едва 1 350 лева, но пък за сметка на това е най-грозното нещо, което напоследък е стресирало фините ни възприятия в необятния свят на денима.

В анкетата долу, идва ли ви отвътре толкова за това или твърдо не!

Анкета

4 бона за дънки?

More Shopping