Следва

Обичта на известните: Мария Шарапова, бойфрендът-милионер и намекът за сватба

Double Trouble: Били Портър, вдъхновен от Азис х10

Да видим дали никой не може...

Celebrities преди 4 години

Азис започва да се ползва с постоянно присъствие в Редакцията ни - веднъж като "колаборатор", втори като дуетна половинка, събеседник... - накрая ще го поканим за колумнист, за да разказва всичко от първо лице.

Аванградните и новаторски за времето си творчески подходи на Васко от периода 2000-2015 най-накрая получават заслужените си слава и отзвук. Посланик на Азис-стила в Холивуд е Били Портър, чийто моден подход не за първи път се припокрива (за да не кажем копира) с този на поп-фолк пионера.

Инстаграм, разбира се, не пропусна да отбележи фрапантната прилика между шапката-полилей на Били от наградите Grammy и тази на Васко от дуета му с Мила Роберт.

#AzisDidItFirst, но нека не се ограничаваме дотук.

При все че Азис ходеше с корони и маски много преди Лейди Гага да си го позволи, камо ли Били Портър, роклята на актьора за Оскарите и слугите му, носещи го на ръце по червения килим, опънат пред Института по костюмите на МЕТ, се смятат за нещо супер революционно и невиждано досега. Ами, не сме съгласни.

Въпреки сравнително бедния ни архив от кадри, обхващащи този период от творческото развитие на Азис (нямаше Инстаграм, duh), успяхме да съберем десетина Double Trouble колажа, които да докажат тезата:


Instagram/@azis_online_new

More Celebrities