Следва

Шестте отличителни белега на миланския street style

Как изглеждат Dr. Martens х Raf Simons, мания за колекционери

#newromantic 

All fashion преди 4 години

Раф Симънс преосмисля дизайна на култовите боти Dr. Martens, добавяйки им от радикалното си ДНК, вдъхновено от младежта и субкултурите.


Trend Report - Пънк обецата


Най-модерната обувка на 90-те години се идентифицира с протестното движение, в т.ч. и контркултурата. Dr. Martens обявиха сътрудничеството си с дванайсет лейбъла и дизайнера, за да отпразнуват 60-годишният юбилей на култовия модел 1460. Пръв, личната си интерпретация на чифта представи Раф Симънс, известен с авангардния си маниер на изразяване.

Всъщност, белгийският дизайнер сътрудничи с Dr. Martens повече от 10 години. Дуетът им споделя общи разбирания и вдъхновения: музика, изкуство, субкултура. Логично, новият класически чифт с името The 1460 Remastered Раф Симънс, категорично колекционерска вещ, има за разкош декоративни метални пръстени, без които моделът наистина няма чак толкова вълнуващ пънкарски дух.

Целият дизайн е непосредствено вдъхновен от революционните движения Нова Романтика и Пънк от 1970-те години, времена, в които изкуството на кастъмизацията бе далеч от популярността.


Раф Симънс даде първо интервю след напускането на Диор


Колекционерските боти са в продажба от 22-ри февруари на сайта на Dr. Martens

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...