Следва

WIN IT! На пълни обороти с BOSS ALIVE

Дневен ХОРОСКОП - 11.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Не е изключено да изпитате известни трудности в сряда, защото ще се сблъскате с различни препятствия, които ще отнемат време, за да бъдат отстранени. От друга страна, денят ще бъде благоприятен за изпълнение на поетите ангажименти и задачи. Ако успеете да опитомите желанието си да бъдете лидер на всяка цена, днес може да бъде един прекрасен ден. В сряда мнозина ще се зарадват на добри новини, свързани с паричните средства или малки допълнителни приходи. Ще останете доволни от важни новини, получени от човек, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Сряда ще благоприятства любовните срещи, новите романтични запознанства, особено тези, които ще се провеждат с помощта на приятели или роднини. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване по работа.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще се радвате да получите важни документ или предложение. Сряда предвещава събития, свързани със семейството. Като цяло днес ще имате повече ангажименти, касаещи дома и семейството. Контролирайте емоциите си, тъй като те ще бъдат вашият основен враг днес.

Телец, Дева, Козирог: в сряда ще срещнете известни затруднения или разочарования в отношенията си с хора, с които имате ежедневен контакт. Решение или действие от страна на член на семейството ви ще ви натъжи или разочарова. В сряда може да очаквате интересни събития на работното си място.

Близнаци, Везни, Водолей: изведнъж ще получите възможността да развиете стара своя идея или план. Денят ще бъде благоприятен за ангажименти, свързани с парични средства или материални въпроси. Избягвайте храненето на специални очаквания и надежди в работата или бизнеса си днес, тъй като събитията ще получат развитие, което не можете да контролирате.

Рак, Скорпион, Риби: сряда ще бъде благоприятен ден за финализиране на важни финансови въпроси или задържане на покупка или договор, очаквате финансова печалба (доход) и други. Днес ще имате възможността да погледнете по-оптимистично на бъдещето си, вероятно заради предстоящо ви много специално преживяване. В сряда може да се натъжите или разочаровате от лекомисленото поведение на ваш роднина, който живее в друг дом или на територията на друго населено място. Избягвайте да се задълбавате в миналото на партньора си и да си спомняте за минали конфликти или неприятни преживявания безпричинно.

More Astro