Следва

Стил урок на седмицата: "Въпреки прогнозата, живейте все едно е Пролет!"

Дженифър Лопес пак с колекция обувки - JLo Jennifer Lopez за американската DSW

В асортимента, адресиран към пролетта и лятото на 2020, влизат сандали с каишки, модели с кристали, разноцветни обувки-деколте, маратонки. Лице на линията, нормално, е самата Лопес.

All fashion преди 4 години

"Колекцията отъждествява градския стил: бързия живот в Ню Йорк, класическия холивудски гламур на Лос Анджелис и характерната за Маями яркост", разказва Лопес. "Надявам се, че чрез колекцията хората ще открият нови начини да изразят себе си."

Освен колекцията обувки JLo Jennifer Lopez, певицата този сезон има още няколко гръмки модни колаборации. Тя се появи в рекламните кампании на Versace и Guess, стана рекламно лице на Coach и помогна на американския лейбъл да пусне новия си модел маратонки CitySole Court.


Икона: Дженифър Лопес за GQ


Това не е дебют за Лопес в бизнеса с обувки - преди време звездата имаше едноименна колекция в рамките на партньорството си с Titan Industries, сътрудничи и на Giuseppe Zanotti за няколко капсулни колекции.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.