"Let Your Love Be Known" - изпя Боно за италианците

Филантропът "даде" гласа си в подкрепа на борбата срещу пандемията

Това със сигурност са неочаквани и смутни времена за всички нас, независимо в коя точка на света се намираме или живеем. Много артисти се опитват от дистанция да вдъхнат кураж на болните, на техните близки, тези под карантина или просто социално изолирани по домовете си вследствие на COVID-19.

Фронтменът на ирландската рок група U2 Бoнo на свой ред записа нова песен, за да изрази съпричастност към всички, засегнати от коронавируса, най-вече италианците, и в знак на признателност към медиците, работещи от "първа" линия. Клавирната балада  Let Your Love Be Known бе споделена на 17 март - Денят на Св. Патрик в официалния Инстаграм профил на U2 като любителско видео от къщата на изпълнителя. По думите на Боно, мелодията е композирана час преди записа.

Видеото е придружено с кратко описание: “За италианците, които вдъхновиха създаването на песента… за ирландците… за ВСИЧКИ, които на този Св. Патрик се намират в тесни малки пространства, но все още продължават да пеят. За лекарите, медицинските сестри и лицата, полагащи грижи, ние пеем на Вас.”

Италия е страната, която е най-силно засегната от коронавируса след Китай, като броят на смъртните случаи доближава 3000.

Yes there was silence
Yes there was no people here
Yes I walk through the streets of Dublin
And no one was near

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.