Следва

Животът, както беше: 7 велики тоалета на Бианка Джагър

Walk, walk, fashion baby: шест модни подкаста, които да свалим веднага

Най-силното положително качество на модата е да забавлява.

 

All fashion преди 4 години

И макар нормалното ни ежедневие да е сякаш на пауза, не бива да спираме да се забавляваме и образоваме. Модните документални филми, които препоръчахме миналата седмица, продължават да важат със същата сила, а днес разширяваме кръгозора от развлекателни и информационни потоци, концентрирайки се върху недотам популярните на наша почва подкастове.

Подкастовете продължават да бъдат все така бързоразвиваща се платформа в цял свят, а модната тематика на разговорите предизвиква все по-голям интерес и брой слушатели. За да запълним свободното си време качествено, и за да наваксаме с хайлайтите от индустрията през последните няколко месеца, правим селекция на най-популярните модни подкастове, с които да се запознаем още днес.

The BOF Podcast
The Business of Fashion е най-популярната медийна платформа, говорейки за задълбочен анализ на случващото се в модната индустрия. Подкастовете, които основателят на медията Имран Амед провежда с десетки вълнуващи личности, сред които и самата Карин Ройтфелд, гарантира интригуващи теми, които нямаме търпение да чуем.

Слушаме ТУК.

Pop Fashion
Хостовете на Pop Fashion Карин и Лиса провеждат забавни дискусии с богат хумор по отношение на последните събития в модата.

Слушаме ТУК.

The Glossy Podcast
Джил Маноф, главен редактор на The Glossy, провежда любопитни интервюта с гостите си, а темите на разговор са иновация, технология и предприемачество в модната индустрия.

Слушаме ТУК.

Second Life
Основната тема на разговор в интервютата на Second Life е преоткриването на кариерния път в един по-късен етап от живота ни. Основателката Хилари Кер кани десетки интересни и известни дами, с които дискутира професионалните стъпки, които са поели дотук, настъпилите промени, креативността и чувството за удовлетворение.  

Слушаме ТУК.

Future Thinking
Зад небезизвестния подкаст стои фирмата, занимаваща се с проучването на тенденции Stylus, а дискусиите включват най-интересното по отношение на модни прогнози, поведенчески тенденции при потребителите и технология.

Слушаме ТУК.

Fashion No Filter
Камил Шариер и Моника Ейнли са често срещани имена в индустрията, а задълбочените им дискусии се водят с едни от най-популярните модни имена напоследък - от инфлуенсъри до креативни директори.

Слушаме ТУК.

More All fashion